Ивета Петрова

В професионалната ми кариера има много и разнообразни на вид професии. Обичам да уча и прилагам в живота едновременно. Всичките ми увлечения са на творческа основа смесено с предприемачество и много желание за нови знания. От ранно младежките ми години съм работила като фризьор в известен столичен салон от висок клас. Мои деца са много корици на известни модни списания, от които любимо ми е EVA, с което продължавам да работя, клипове на български изпълнители, като Мария Илиева и Орлин Павлов, предавания с Мария Игнатова и Ива Екимова, реклами за български и чуждестранни телевизии.

След многогодишна практика започнах успоредно с косите да правя и грим. Тук на ред дойдоха кино продукциите с американски произход, както и дълъг списък от фото сесии и клиенти с различни изисквания и вкусове.

За да мога да работя с хора изкарах курсове от различно естество. Личностно развитие, което е съсредоточено в комуникации, презентационни умения, работа е екип, НЛП, себе изразяване и творчество. Много световни треньори, фасилитатори и терапевти спомогнаха за моята реализация и осъществяване на мечтите ми. Какво имам предвид?

Исках да мога да давам знания и умения на хората. Да спомагам за по-добрия им начин на живот и да улесня с нещо ежедневието им. Обичайки красотата и стремейки се към съвършенството и хармонията на вселената аз срещнах науката за себе си. Тя е направена от човека за човека.Така попаднах на образователния курс на академия Colour me beautiful, където нещата се подредиха за мен. Срещнах едно знание, което е разработвано от 30 години,  опит натрупван с хиляди клиенти. Правила, които са най-естественото нещо във визията на хората. От години мечтаех за средство, което да подкрепи интуитивните ми способности и бях възнаградена. Сега с всички тези компоненти аз правя живота на хората по-лесен, шарен и творчески като им помагам в това да разбират повече себе си, да умеят да избират нещата за себе си в морето от предлагане като се започне от дрехи, аксесоари, козметика. Да пазаруват по-бързо и по-разумно в забързаното ежедневие. Да се чувстват по-добре,където и да се намират. Да виждат творчеството в семлите неща от живота. Да се обичат и харесват повече. Да общуват по-лесно. Да се покажат и заявят на света такива, каквито са. В целия свят от фалшивости да съумеят да работят със себе си, като висококачествен материал. Да избират най-доброто за себе си и да взимат решения бързо.

В моята визия за бъдещето виждам по-красиви,балансирани и творчески настроени хора. За целта проектите ми са много отворени и случващи се едновременно: семинари, курсове, индивидуални консултации, разработване на различни продукти и марки на българския пазар, статии, предавания, интервюта.

„Само веднъж имаш право на първо впечатление!“