Грим консултация

Направих този курс за да дам на жените знанията, които имам, като професионалист. Индустрията и маркетинга така са завъртяли нещата, че обикновената жена остава в сянка. Жената, която работи, жената която има деца, домакинята, естествената жена, подрастващата жена.

От къде взимаме информацията за гримовете и гримирането ?

Кой ни е съветник? Много често това са продавачи, които искат просто ние да си купим нещо и да направим оборот и нямат отношение към човека.

Когато не искаме да правим грешки ние просто не правим нищо. Не посягаме към грима и отричаме целия процес. А в гримирането има и здравословна част, защита!

Но това е важна част от живота ни, като жени. Ако сте се запитвали, защо сте жена и какво трябва да правя? Това е право и привилегия, която имаме само ние. Да се възползваме от нея!

В курса (консултацията) говорим и за психологическата част на процеса „Грим“. Разглеждаме моделите, в които сме попаднали и естествено променяме, колкото можем.

Забавно е, красиво е, остава знание за цял живот, няма къде да го научите на друго място и е приятно. Подарък за душата на жената.

[widgetkit id=779]