Profile photo of admin

Как, жените от различните стилове си приготвят багажа за почивка?

Хората са различни и правят нещата по различни начини, дори това да е най-обикновено приготвяне на багажа за пътуването, което предстои.

За мен, тези теми са интересни и ги изследвам, защото така се вижда доста от същтноста на човека. Може да  проследим мислите и отношението към  хората, предметите, както и взаимоотношенията в такъв момент. Наблюдавайки себе си и заобикалящи ме приятели и клиенти реших да споделя опита си с вас.

Креативен стил жена

Обмисля добре, какво точно ще вземе. Подрежда нещата в главата си и прави мислено списъци, какво ще и трябва и как да е подредено, така че да и е удобно и да е максимално улеснена. Набляга на определен тип дрехи и аксесоари, защото има много и трябва да систематизира нещата по някакъв начин. Подрежда багажа си непосредствено преди да тръгне, защото знае, че може да добави или махне нещо в зависимост от настроението. Преди тръгване е подредила всичко необходимо, като е проверила, какво точно е то. Винаги се пита: „А това ще ми трябва ли?“…и съответно взима всичко, което “ Може би, ще потрябва“ и така е полу- готова за преживяването. На самото пътуване разбира, че е взела повече , от колкото трябва и не използва и половината неща. Комбинира по съвсем различен начин всичко останало , “ Каквото покаже времето и настроението“ и набавя в движение необходимото, от някоя сергия или скъп магазин, който хареса на момента.

Драматичен тип жена

Всички аксесоари се избират и подреждат много внимателно, та нали те ще приковават вниманието на минувачите и ще спират дъха на феновете. Шапката с огромна периферия е на първо място в багажа. Гримове, какво от това , че е на плаж, нали трябва да я видят. Сешоар, преса за коса, няколко чифта бански, които естествено са предимно в животински принт. Високите обувки са за предпочитане, макар и на платформа или леко абстрактен ток. Всичко е хвърлено със замах в сака и в повечето случаи не е подредено или комбинирано, просто приготвено. Големите аксесоари, като обеци, колие и много гривни са също част от големия куфар. Без предварителна визия за нещата, само въображение, което ще помогне във всяка една ситуация. Ако няма подходящото за случая, който и да е той, естествено ще прибягва до закупуване на нужното в точния момент, а това е постоянен процес “ Винаги имат нужда от нещо ново“, което няма в гардероба си или в случая в багажа.

Романтичен стил жена

Багажа се приготвя внимателно и щателно се преглежда всичко, което е вътре. Не е голям, но е много добре подреден и за всеки случай има подходящата дреха, по скоро “ Рокля“. Всички женски принадлежности са добре комбинирани в красиви несесерчета с шарка на цветя, както и аксесоарите подбрани за всеки един тоалет по отделно. Шапката е с периферия, но и с цветна апликация. Бански с къдрици и цветя. Без гримове, само добра слънчева защита, заради нежната  кожа. Ефирни шалове, които допълват визията и могат да са подходящи за много неочаквани случаи, за плаж, за прохладен вятър, против изгаряне на раменете. Косите не изискват грижа в този момент, пуснати или прибрани, важното е да са красиви. Удобни, но и изящни обувки, женствени и показващи красотата на краката.

Класически тип жена

Какъвто типа, такъв и багажа. Много добра и структурирана подредба направена по предварително изготвен списък, който прилежно е преглеждан няколко пъти. Добре подбран куфар, да не е голям, но и да побира всичко. Дрехите са комбинирани в сетове за всеки един случай, който се очаква да има. Аксесоарите са класически, така че да стават за всичко. Гримовете са минимални и добре подбрани, ако се наложи. Бански, в три различни комбинации. Задължителните дънки и риза, които да служат за всякакъв случай. Без много подробности и излишни неща, само най-нужното и използваемо.  Задължително добре комбинирано и изгладено предварително.Всичко от списъка, както и слънцезащитата, която е важна.

Натурален тип жена

В багажа и има от всичко по много. Добре разбъркано и не много подбрано. Важното е да е лятна дреха, удобна и ако може да не се мачка, но и да се мачка не важно нали е почивка на всички е ясно, че няма ютия ( то и по принцип  няма ) . Слънцезащита, ако има нужда или алергия, но слънцето така или иначе обича хората и няма нужда от  предпазване, ако се наложи, все някой  може и да има за да услужи. Предварителна подготовка не е нужна, защото се облича, това, което е чисто за момента. Шаловете са на почит, защото стават за всичко, което се сетиш….рокля, пола, шапка, завивка, ппостелка и тн…Гримове не са нужни, още повече на почивка, ако някой изобщо се сеща за тях. И така, раницата на рамо и всичко е наред. Готови за приключения и нови преживявания.

Градски шик жена

От самото име личи, че тук всичко ще е много по градски и много шик. Подбрани тоалети с комбинации ясни още при купуването. Списък с нужното, който се допълва в случай, че нещо липсва. Предварителна информация за мястото и атмосверната обстановка, за да се подберат най-подходящите тоалети. За всеки тоалет има обувки, какво, като е почивка, нали има  хора.  Подбрани добре, предимно на висок ток и с подходящия цвят. Всичко е цветово съобразено и комбинирано без излишности. За косата специални грижи, сега е момента на маските, олията и подхранването, тя също е в почивка. Банските са грижовно синхронизирани с джапанките и пареотата. Шапките са няколко на брой, за всеки тоалет подходящата. Бижутата са дискретни, но показват класа и вкус. Слънцезащита, най-доброто на пазара. Грим естествено, но дискретно и незабележимо в рамките на грижата и фината красота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>